Företagscatering i världsklass, Tel. 070-414 84 25

terrassen café & catering

Rekommendera catering Stockholm Tips för att planera ett mötesföretag

För cateringfirma på företagsmöten är det extremt troligt att framgången med den första cateringevenemanget kommer att leda till upprepad verksamhet från detta företag, oavsett om det är ett läkarkontor, advokatkontor eller huvudkontor. För att få det bästa första intrycket när man anordnar ett företagsmöte eller en affärshändelse finns det flera riktlinjer som ska följas i, så att gästerna kan njuta av maten och dryckerna som tillgodoses.

Planera för ledigt utrymme - Många gånger är pausrummet eller kontorsområdet ganska litet i en kontorsbyggnad eller på läkarmottagning. Rekommendera catering Stockholm för en händelse i ett begränsat område, se till att samordna med kontorschefen före tid så logistiska problem som var du ska förbereda, var du ska tvätta och hur man presenterar maten, kan bestämmas i god tid före händelsedatumet.

 

Samla info på gästerna - Varje cateringhändelse för ett företag kommer att involvera individer med olika etniska, ras och religiösa bakgrunder. Det är viktigt att undersöka de olika deltagarna som förväntas vid cateringevenemanget för att planera en meny som passar alla. Det skulle bode dåligt för chanserna att upprepa cateringfirma om bara hälften av evenemangets gäster kunde äta eftersom maten inte var lämplig för dem.

Diversifiera menyn - Om inte företagsmöte specifikt kräver vissa menyerbjudanden, försök att ändra menyn genom att lägga till några objekt som erbjuder näringsvärde. Detta kan inkludera vegetariska rätter, lågnatriummatar, låga carbämnen eller menyval som är rika på fiber, protein eller andra vitaminer och mineraler. När cateringmat för en företagsevenemang är utsökt och näringsrik, är det mycket troligt att upprepa affärer.

Coach Catering Staff - Se till att de anställda som skickas för att tillgodose affärsmöte eller företagsevenemang är välutbildade och förberedda innan de anländer. Kunskap om mat, inklusive ingredienser och beredningsprocessen, är obligatorisk. Korrekt klädsel och grooming rekommendera catering stockholm, liksom grundläggande matutbildning.

Dekorera lämpligt - Korrekt presentation av maten är lika viktig som kvaliteten på maten. Inkorporera företagstyp eller evenemangstema för företags cateringevenemang i presentationen av maten. Genom att noggrant välja element i affärs- eller evenemangstema för att inkludera som rekvisita för cateringutbudet, kommer evenemanget att bli mer nedsänkt, vilket ger en personlig koppling till affärsevenemangsevenemanget för gästerna.

Rekommendera catering Stockholm tips kan hjälpa till att göra en rutinmässig kontorsmöte catering händelse till en serie av upprepade besök som inte bara blir en stadig inkomstkälla, men också skapa en mängd varumärkesförespråkare från alla gäster imponerade av cateringföretaget.

Har en titt på denna webbplats för att få mer information om annorlunda catering ab stockholm.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)